Gard Simenstad vs Ridabu

Vant cup-festen på Ridabu

HamKam tok turen til Ridabu for årets 1. runde i NM. Der ble vi tatt godt i mot av vertene som sørget for cup-fest onsdag kveld.

Annonse:

Ridabu - HamKam 0-5 (0-2);

Black River Park, 1. runde av NM 2024

Scoringer: 0-1 Henrik Udahl, straffe (28`), 0-2 Vidar Ari Jónsson (37`), 0-3 John Olav Norheim (57`), 0-4 Niklas Ødegård (59`), 0-5 Gard Simenstad (73`).

Dommer: Haakon Arve Pedersen Bue, Raumnes & Årnes

Gult kort: Ingen

Rødt kort: Ingen.

HamKam (3-4-3); Alexander Nilsson - Sam Rogers, Luc Mares (John Olav Norheim 46), Vegard Kongsro (Arne Hopland Ødegård 60) - Gard Simenstad, Tore André Sørås (Kristian Lønstad Onsrud 46), Niklas Ødegård (Jonas Rasen 60), Vidar Ari Jónsson - Julian Gonstad, Henrik Udahl, Oliver Kjærgaard (William Osnes-Ringen 60)..

---------------------------

Gjestene fra Hamar stanget og stanget i starten av oppgjøret, foran 1462 tilskuere på Black River Park.

Etter 28 minutter fikk de fremmøtte se at Gard Simenstad ble felt når han setter fart inne i sekstenmeteren. Fjorårets Kamma-toppscorer, Henrik Udahl var sikker fra ellevemeteren.

Åtte minutter før pause får Vidar Ari Jónsson tid og rom ute på venstresiden. Islendingen denger til det han klarer med feil fot, og ballen finner veien til nettmaskene i det nærmeste hjørnet.

Jakob Michelsen foretok et dobbeltbytte i pausen da John Olav Norheim og Kristian Lønstad Onsrud kom inn for Luc Mares og Tore Andre Sørås.

Det byttet skulle gi avkastning allerede 12 minutter ut i andre omgang. Da stanger John Olav Norheim inn 3-0 på kjent vis etter et godt slått hjørnespark av Oliver Kjærgaard, som også hadde målgivende på HamKams 2-0-scoring.

I det 60. spilleminutt gjør Kamma et trippelbytte. William Osnes-Ringen (egen sak) kommer inn til sin debtut i Kamma-drakt når han erstattet Oliver Kjærgaard, mens Jonas Rasen og Arne Hopland Ødegård kom inn for Niklas Ødegård og Vegard Kongsro.

Men minuttet før byttet ble foretatt satte Niklas Ødegård inn et vakkert langskudd fra Kammas venstreside.

Gard Simenstad som var delaktig i kampens første scoring da han ble felt innen for sekstemeteren ble i aller høyeste grad delaktig i kampens punktum da han avsluttet en strålende kontring med å sette ballen kontrollert og hardt forbi en sjanseløs Ridabu-keeper. Alexander Nilsson tar et raskt og godt utspark som finner Julian Gonstad. Unggutten fra Skreia spiller vegg med Simenstad som nevnt satte inn scoringen.

- Jeg spilte vegg med Gonstad også kom jeg helt alene gjennom, så da satte jeg den i lengste hjørnet, forteller Gard om scoringen sin.

HamKam Fotball ønsker å takke vertskapet for kampen og ønsker lykke til videre med sesongen.