Nederlag i hengekampen

Det ble dessverre et tap i hengekampen mot Stabæk onsdag kveld.:

Stabæk - HamKam 5-2 (2-1);

Nadderud stadion, 20. serierunden av Eliteserien 2023

Scoringer: 1-0 Nikolas Walstad (16`), 2-0 Mushaga Bakenga (30`), 2-1 John Olav Norheim (44`), 3-1 Mushaga Bakenga (52`), 4-1 Nicolai Næss (58`), 5-1 Curtis Edwards (66`), 5-2 Morten Bjørlo (82`).

Dommer: Daniel Higraff, Forus og Gausel Idrettslag

Gult kort: Curtis Edwards (Stabæk)

Rødt kort: Vegard Kongsro, 45 min. (HamKam)

HamKam (3-4-3); Marcus Sandberg - Halvor Rødølen Opsahl (Amin Nouri 80), John Olav Norheim, Brynjar Ingi Bjarnason - Jens Martin Gammelby, William Kurtovic, Kristian Lønstad Onsrud (Tore André Sørås 58), Vegard Kongsro - Moses Mawa (Jonas Enkerud 67), Pål Alexander Kirkevold (Morten Bjørlo 46), Oliver Kjærgaard (Aleksander Melgalvis 46).

------------

Hjemmelaget kom best i gang på Nadderud onsdag kveld, og fikk betalt med to mål allerede før halvtimen var spilt. Nikolas Walstad treffer noe på veien da han fyrer av med venstrefoten fra 20 meter og ballen får en ekkel bue bort i lengste hjørnet. Så får Mushaga Bakenga tid til å heade ballen i mål etter halvtimen spilt.

Rett før pause får Kamma reduseringen de jaktet. John Olav Norheim avslutter en dødball fra Oliver Kjærgaard.

Kort tid senere kontrer Stabæk. Vegard Kongsro er kynisk og stopper kontringen. Dagens hoveddommer viste først det gule kortet, før han endret mening etter å ha sett TV-bildene på VAR-skjermen og ga Porsgrunn-gutten marsjordre.

Etter pause scorer Stabæk 3 mål før Morten Bjørlo setter setter inn kampens siste mål på et vakkert skudd fra langt distanse. Ballen går som en prosjektil opp i lengste hjørnet.

Førstkommende søndag venter en ny tøff bortekamp. Sandefjord - HamKam på Jotun arena klokken 17.00.